Monday, December 20, 2010

Versus

Versus = Against

Macam mana nak jadi 'baik'?
Kena define jugak 'baik' tu baik yang macam mane?
huhu..

Bukan senang nak jadi 'baik'
banyak yang nak kena di ubah. and reflect to me, banyaknyeeeee nak kena baiki.. huhuhu
(bila nak pengislahan diri ni)
better to have something than nothing
easier said than done
you say die before you try.. There's always room for improvement before you reach perfection.
naa..
I'll give 5 stars for this book if they ask me. ngee..

Hlovate's writing truly influenced her readers..baca buku ni bakat merepek aku makin meningkat, tapi at the same time, ada unsur dakwah dia. dapat jugak aku tahu surah2 dalam al Quran ni ayat ni makna apa, surah tu cite pasal ape..kenapa ayat ni cakap macam ni, hadis ni ada support..a..b..c..sweet je.
ayat selamba takde tone bengang2 macam nak baham pintu huhuhu
and dari scanning aku, aku ghase laa sebenarnya Hlovate ni suka gaya kiuk miuk (cute miut) jugak.walapun nak nampak macam watak tu heartless.kan? heh... I'm also girl miss Hlovate! ngehehe... *mati i kalu dia baca.eh?macam la dia bleh scan blog aku hehe*

domino effect- suka ayat ni
nak tahu maksud? silalah baca *promot* hehe

"Minn Edina.Trus tringat min n ena
AO pula macam Aga kn? Hahahah"- msg from dot dot dot

Me reply,
ok..ikut flow.. Minn dengan Edina, AO akan pilih sapa? he3

dot dot dot,
Ed'sassin *buat2 xpaham*

Haru.... pengaruh Hlovate sungguh mempengaruhi pembaca ini. hehe. *jangan backhand aku k*

Shahamin, read: jangan gelak. key? xD
Nordin Aga, read: eh? ade kena mengena ke? xD xD

Jauh dah aku merepek.. nak sambung baca Tunas, eh...keja lain banyak lagi nak kena siapkan tu.. huu... lepak lepak.. aku habiskan Versus tu pun sebulan setengah kut. lepak lepak..

daaa.. salam :)

5 comments:

RedMasasa said...

gapo dio ni ena ? ha3 xD

AO pilih sape? ehem2

s a b r e n a said...

Ed'sassin
haha. :p

RedMasasa said...

haha
ok2

Nordin said...

Minn Edina! eh silap...

Min dgn Ena! korg rasa sy bleh jadi AO ka? nama Aga pun hampir sama jugak dgn AO

hahahaha

s a b r e n a said...

AO for Minn bleh la. surely... hehe